8 Ağustos 2010 Pazar

ajan karga

Malumunuz sıcaklar pek fena. Soğuk duş eskisi gibi etki etmiyor, duşun altındayken ferahlıyor, "oh be dünya varmış!" diyorsunuz sonrası hep aynı, süzülen ter damlaları. En iyisi hiç sokağa çıkmamak ama o da bir yere kadar. Televizyonun karşısına oturup bel bel ekrana bakmak daha çok terletiyor insanı. Bizde bugün sevgili ile sinemaya gitmeye karar verdik. Artık evimize yürüme mesafesinde bir alışveriş merkezi olduğu için (yakında bizim salonda da olacak ya neyse) ve biraz da hareket olsun diye kalktık gittik, "Salt" u izledik.



Anjelina Jolie'nin yeni filmi "Salt". Ajan Salt, CIA'de çalışan bir ajandır ve günü birinde CIA'ye gelen bir itirafçı Salt'un Rus ajanı olduğunu iddia eder ve aksiyon başlar. Salt'un bütün amacı kendisinin masum olduğunu kanıtlamaktır (mıdır acaba?). Şimdi burada açık seçik itiraf edeyim öyle pek film yıldızlarına hayranlık durumum yoktur ama "hangi ünlü yıldızın yerinde olmak isterdiniz?" diye sorsalar tek ve net cevabım kesin Anjelina Jolie olurdu. Jolie'nin çok iyi bir aksiyon filmi yıldızı olduğunu düşünüyorum. "Tomb Raider"dan beri sanki doğuştan silah kullanmasını, dövüşmesini, oradan oraya atlamasını biliyormuş gibi oynayan aktris bu filminde de oradan oraya atlıyor, koşuyor. Filmin aksiyonu bir an bile düşmüyor. Ne zaman "hah tamam! herşey bitti ortaya çıktı!" dediğiniz anda pat diye yeni birşey oluyor, yine birşeyler karışıyor ve seyirci şaşırıp kalıyor. Aksiyon filmlerini ve özellikle de benim gibi silah kullanan Anjelina Jolie'yi seviyorsanız sakın kaçırmayın biran önce izleyin derim. Ben ki bir filmi birden fazla izlemem bu filmi herhalde bir kere daha izlerim.
Bu filmden sonra bende ajan olmaya karar verdim. Hani diyorum varsa "10 derste ajanlık eğitimi kursu" falan gitsem de şu iş yerindeki ismi lazım değili ve genel müdürü şöyle bir benzetiversem. Ofisteki masamın ayaklarını ve kat görevlisi Şeref'in malzemelerini kullanarak bir patlayıcı yapsam ya da bir bubi tuzağı falan hazırlasam fena mı olur! Olmaz! biraz bu sıcaklarda hayatıma renkte gelir iyi olur! Ajan Karga oo6! Çok afilli ya! Bayıldım!

Hiç yorum yok: