25 Kasım 2022 Cuma

benzettiler


 "insan itiş kakışlar, iniş çıkışlar, kavgalar kırılmalar arasında dolaşıyor ve bunu normal saymaya başlıyor bir noktada, sanki başka türlüsü olmazmış gibi.

Kalbi her kırıldığında, gözünün içine baka baka söylenen her yalanda, hiç konuşmasa da duyulmayı umduğu ama bunun olmadığı her seferinde, birine güvendiğine her pişman olduğunda, kimsenin kendisini üzmesine izin vermemek için sanki hiç umursamazmış gibi durmaya çalıştığı her anda, 'unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz' diye her şakaya vurduğunda değişiyor bakışları, milim milim başka biri oluyor, her gün görünce anlaşılmıyor. Kendilerine benzetiyorlar, benzetemezlerse hepten hırpalıyorlar. "


sabah sabah hazreti instagram bu metni çıkardı karşıma şahane dizi eleştirileri yazan zeynepg13'un hesabında. zeynep hanım sanki "sen hiç yorulma ben senin için anlatıverdim işte o hissettiklerini" dermiş gibi çoook uzun zamandır (bir kaç yıldır diyelim) hissettiğim ama bir türlü anlamlandıramadığım şeyleri cuk diye anlatıvermiş. 

zeynep hanımın bu metni, türlü türlü nedenlerle hayatıma giren, girme çabası içinde olan sonra da karşıma geçip ya hayatımdan çıkıp gitmek için ya da "çıksa gitse mi? kalsa mı?" bir türlü karar verememişken bir güzel yalanlarını, bahanelerini hatta ve hatta benimle olan hesaplaşmalarını ve benimle ilgili öğrenince çok üzüleceğimi bildikleri şeyleri bile içlerinde tutmayıp, marifetmiş gibi ve çok doğal bir şeyi söylermiş gibi söyleyip geçip gidenlere olan kızgınlığıma bir nebze serin su serpti ama ne yazık ki hepsi ile hesapları kapatmak ve yüzleşmek mümkün olmayacak. neyse bu işi de bu işlerin ustası karmaya bırakmak en iyisi. 

2 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Bu ara sıkıntılar üst üste geliyor gibi...
Keşke geçen hafta görüşebilseydik.
Gelecek sefere umarım. :)

karga'nın günü dedi ki...

hiçbir şey oturmadı bu sefer...vardır bir hikmeti elbet. gelecek sefere kahve kesin içeriz :))