6 Ekim 2022 Perşembe

iyi ki

 


5 Ekim...doğum günüm...

bu vesile ile kendime bir balkon konuşması yazmaya karar verdim. kazanacak bir seçimimiz yoksa doğum günümüz için kendi balkonumuzda kendimize balkon konuşması yaparız nolcak yani. hem herkese ve her şeye teşekkür ediyoruz da niye kendimize bir balkon konuşması ile teşekkür etmeyelim ki?

canım kendim,

öncelikle sana koskoca 46 yıl boyunca her alanda gösterdiğin çaba için teşekkür etmek istiyorum; "çabana sağlık kızım". genellikle topu gelişine vurmak sureti ile gösterdiğin çabalarında her zaman içinden geldiği gibi arka fonda bir plan program gütmeden, "kervan yolda düzülür mantığı" ile çoklukla da kendi kendini "yaparsın sen aslansın, kaplansın, göreyim seni, koçum benim" diye gaza getirip, çabaladığın her neyse, onu gerçekleştirmek için uğraştığın yolun yarısına geldiğinde, tek başına debelenip durduğunu ve kendinden başka güvenecek kimsenin olmadığını farkettiğinde bile devam etmek için gösterdiğin azim ve kararlılık için teşekkürler. 

bazen kapkaranlık bir yolda arabanın kısalarını yakarak ilerlediğini hissetmene rağmen inatla, kendi doğru bildiğini yapmak için kendi kendinin sırtını sıvazlayabilmeyi becerebildiğin için teşekkürler. 

her düştüğünde kendi kendine elini uzatıp kalkabilmeyi başarabildiğin, dizlerindeki yaralara rağmen "olsun yine de önemli olan yolda devam edebilmek", diyebilecek kararlılığı gösterecek motivasyonu bulabildiğin için teşekkürler. 

asıl büyük teşekkür kalbime olsun...

öncelikle sevgili kalbim, aklımın elinden tutup, ona her zaman iyiyi, samimiyeti, dürüstlüğü, sadakati ve dayanışmayı gösterebilmeyi başarabildiğin ve aynı zamanda bir kalp olarak sevdiğin her ne ise onun için her şeyi yapabilecek kadar gözü kara olmayı aklıma öğretebildiğin için teşekkürler. 

ancak bu kadar dik duruşa rağmen canım kalbim, hala naif, nazik, hesap kitapsız, olduğun gibi olabildiğin için; aynı zamanda da sonsuz sınırsız sevebilme umudunu ve yeteneğini ne olursa olsun kaybetmeyecek kadar cesur olduğun için ayrıca koskocaman bir teşekkür. 

canım kendim, sana sımsıkı sarılırım. iyi ki doğmayı tercih etmişsin yoksa bilumum antin kuntin işler bir müdürden mahrum kalacaktı. 

7 yorum:

Adsız dedi ki...

nice yaşlara balkon konuşması güzeldi alkışlar. Hülya

Sadece C. dedi ki...

Ayyy çok tatlı! Çerçeveletip başucuna koy bence, bir gün değil her gün oku :) Musmutlu yıllar!!!

karga'nın günü dedi ki...

ben teşekkür ederim okuduğunuz için ve değerli vaktinizi ayırıp yorum yazdığınız için.

karga'nın günü dedi ki...

siyasette değil ama life coaching camiasında bir kariyerim olabilir bence. iyi gaz veririm hem kendime hem başkalarına :)))

Adsız dedi ki...

iyiki doğmuşşsun o zaman...

karga'nın günü dedi ki...

teşekkür ederim...kim olduğunuzu bilmiyorum ama yine de teşekkürler :)

serpil dedi ki...

Yeni yaşınız hep güzel günler getirsin, sağlıklı, neşeli geçsin..