3 Temmuz 2012 Salı

krallığıma kavuştum

Çokta uzun sürmeyen bir yolculuğun ardından krallığıma kavuştum. Geçen hafta yapmış olduğum dış temcillik ziyareti son buldu. Gerçi önümüzde bir yirmi günlük daha dış temsilcilik ziyareti imkanı var ama herhalde onları krallığımızda geçireceğiz. Zira henüz hiçbir dış temsilikten resmi olarak davet almış değiliz. Hal böyle olunca biz de krallığımızın aksayan işleriyle ilgilenir, ayağımızı krallığımızın derelerine (dere burada küvet oluyor) sokarız.
Evet, dediğim gibi döndük geldik yine kürkçü dükkanına. Bir kere daha anlamış bulunmaktayım ki en güzel dükkan insanın kendi dükkanı ve en iyi yönetim biçimi insanın kendi dükkanını, krallığını yönetme biçimi. Her ne kadar ana kraliçeye gitmiş olsak da topraklar neticede artık bize yabancı topraklar. Ha orada karışan görüşen oldu mu? Olmadı ama ne bir aksiyon ne bir skandal vardı. Demem o ki fazla barış içinde yaşayan topraklar hiç çekilmiyor.
Dün itibariyle krallığımın tebasıyla hasret giderdim, topraklarımızda yokluğumuzu fırsat bilerek üremiş kiri tozu temizleyip, hep birlikte yazlık terasımızı açtık. Bundan sonra yaz boyunca kraliyet ziyafetlerini orada gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.
Bu seneki sıcak yaz günlerini de yarılamışken, krallığımın serin havası hiçbir yerde yok, bunu bilir bunu söylerim.

2 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Yan krallıktan duyrulur:
Krallığınızı ziyaretinize gelme arzusunu iletmekten memnuniyet duyarım, efendim.
:))

zapere dedi ki...

Amazon kraliçeliğimi burası aceba? Kral biraz erkek olu'o da... :))