9 Nisan 2012 Pazartesi

kayıp aranıyor

Boyu 1.68, beyaz tenli, kumral saçlı, kahverengi gözlü, ön iki dişi Ali MacGraw'ınkiler gibi birbirinin üstüne binmiş, saçını sürekli at kuyruğu yapan Karga kaybolmuştur.
Kendisi pazartesi sabahı işe giderken gri Opel marka arabasının içinde işe giderken görülmüş ancak iş yerindeki arkadaşlarının belirttiği üzre saat 11:14 olmasına rağmen kendisinden henüz bir haber alınamıştır.
Kaybolduğu saatlerde üzerinde koyu kahverengi kanvas pantalon, yeşil kareli gömlek, kahverengi hırka ve koyu yeşil kısa bir palto ile çok renkli bir atkı bulunmaktadır.
En son "Bu kafayı değiştir yoksa onbeş sene sonrada aynı yerde olacaksın!" lafına takılmış, "acep benim neyim var?" sorunsalı içinde kendi kendini yiyip bitirmekle meşgul olduğu bilinmektedir. Tanıyanlar, Karga'nın bu sorunun peşinden uçsuz bucaksız diyarlara gittiğini ya da bir süre önce kendisini terkeden içindeki güleç Karga'yı bulmak için de yine aynı diyarlarda bulunabileceğini belirtmiştir.
Kendisini görenlerin, yerini bilenlerin, insaniyet ve iki kedisinin aç kalmaması adına durumu, bloguna bildirmeleri önemle rica olunur.

Saygılarımızla,

Karga Sevenler Derneği

2 yorum:

zapere dedi ki...

My Gooodd...

Vladimir dedi ki...

Olur bazen böyle efkar atakları, Böyle anlarda etrafa değil de kendi kalbine kulak vermek en iyisi galiba.