1 Şubat 2012 Çarşamba

durum raporu bir ki

2011 şöyle geçti böyle geçti, 2012, Marduk gelip dünyaya çarpacak, bu sene felaketlerin yılı vs. derken derken, yok dönem sonuydu, finallerdi, tezdi, kardı derken derken geçti gitti Ocak; al sana Şubat. Kaldı mı geriye on bir ay.
Yeni ay Şubat itibarı ile çevrede durum şudur:
*Bugün Ece ajandasında yazdığına göre Cüce Şubat fırtınasının başlangıcıymış. Zaten günlerdir karla birlikte bir nevi fırtına felaket modunda seyrediyoruz, ha bir eksik ha bir fazla farketmez. 
*Üstüne bir de Mars geriliyormuş. Oldu mu şimdi. Oğlaklar duygusal davranmasa Boğalar da yaşadıkları ilişkiyi bitirme kararı vermese iyi olurmuş. Hele Teraziler, vicdan yapıp ani kararlar vermeyecekmiş. İlgilenenlere duyurulur. 
*Tüm yurtta ve dış temsilciliklerde 14 Şubat hazırlıkları tüm hızıyla devam etmekte. Sevgilisi olanlar haldır haldır ne alacaklarını düşünmekte; beyler, tek taş parasını denkleştirmeye çalışmakta, hanımlar ise 'erkeğin kalbine giden yol midedir' sözünü feyz alıp, şehrin bilinen merkezlerindeki kah çikolata kah pasta workshoplarındaki biletleri tüketmekte, bendeniz gibi 14 Şubat kendisine takvimdeki herhangi bir günden başka bir anlam ifade etmeyenler ise ellerinde çiğdem, tenis maçı izler gibi bütün bu olan biteni hayret ve 'ne olacak bu işin sonu' haleti ruhiyesi ile izlemekte, 14 Şubat kasırgasına kendini kaptırmışlara derin derin iç çekip, yaşlı nineler / dedeler gibi "Allah ıslah eylesin" demektedir.  
Merkezde durum şimdilik stabil. Ufukta 17 Şubattaki jüri sunumu ve yeni başlayacak dönemde beni bekleyen nevi şahsına münhasır yeni yetmeler dışında bir atraksiyon gözükmüyor. Yeni ay neler getirecek heyecanla bekliyoruz. Beklemede kalın.

Hiç yorum yok: