8 Aralık 2011 Perşembe

teşekkür

Merhaba!


Guzel blogunuz crowsday.blogspot.com icin tesekkur ediyorum.


Çok güzel blogunuz için teşekkür ederim. Birinci post "mezuuun olduuummm!!!" okudum ve bundan sonra memnuniyetle bir saat boyunce blogdaydım:) Her şeyi çok enteresan ve kolay yazılmıştır. En beğendiğim post"acil satılık bir çift kanat".


Jooble şirketinde çalışıyorum, dünyanın dört bir tarafından iş ilanlarına dair teklifleri toplıyoruz. İşim sitemizin bağlantıların eklemesi için blogcuları ikna etmektir. İşimi çok seviyorum çünkü bizde dost ekip ve iyi yönetmenlik var, maalesef, bağlantımızın eklemesi için blogcuları nasıl ikna edebilmek hiç bir fikrim yoktur, bunu yapmazsam işten çıkarılacağımdan korkuyorum:( Şu anda çeşitli bloglara mektuplar yollamasına rağmen bir saat boyunce blogunuzu okudum. Gerçekten, "Turkey" "jooble-tr.com" için bağlantının uygun olacağını emin değilim, ama linkimizi blogunuza ekleyebilirseniz ben size borçluyum!!! Ciddiyetle belirtmeli ki sitemiz çok güzel ve insanların iş bulmalarına yardım eder. İyi çalışmalar dilerim! İyi blogunuz için çok sağ olun. Yeni yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum!!!!


P.S. Sen "Terazi burcu" burcundan mısın? Ben de "Terazi burcu" burcundanım :)


Dün öğlen mailimde bu yazıyı buldum. Valla ne yalan söyleyeyim, bütün öğleden sonrayı keyiften joker gibi geçirdim. Ama bu yazıyı yazan bay / bayan (kusura bakmayın adınız biraz unısex) benimle dalga mı geçiyor diye de düşünmeden edemedim.

Yukardaki mail vesilesiyle benim yazılarımı okuyup beğenen başta siz olmak üzere herkese teşekkür edeyim istedim. Benim manik depresif hallerimi sabırla okuduğunuz ve ara ara yorumladığınız için gerçekten sizi seviyorum. Yukarıdaki yazıyı okuyup siz de tanıdıklarınıza bu şirketin linkini gönderirseniz belki bir işe yarar.

Herkese güzel bir gün olması dileğiyle.....

*** Bu arada evet terazi burcuyum, yükselenim de oğlak.

8 yorum:

endiseliperi dedi ki...

hmmm! demek bu arkadaş herkese aynı mail'i gönderiyor. birkaç kere doğma becerisine sahip olmalı ki bana da koç burcu olduğunu söylemiş.

hay allah! ben de sevinmiştim. neyse. belki gerçekten de beğeniyordur sitemizi:)

Asortik Krep dedi ki...

Şimdi ne dersin bilmem ama türkçesinden şüphelendiğim için bana da gelen seninkinin aynı maili eşime gösterdim-kendisi web tasarım yapabilecek düzeyde bilgili olduğundan- bu bir tarz spam maili dedi.Yorumu sana bırakıyorum.Ona link verilmesi için gönderildiğini de ekledi.

Joujou dedi ki...

Bu bana biraz çeviri metniymiş gibi geldi. Hani Türkçe bilmeyen biri Google translate kullanmış gibi. Dikkatli olun derim ;)

venomous waste dedi ki...

merhabalar, bugün aldığım bir mesaj da bende tebessüm etkisi yarattı ancak mesajın güvenilirliği konusunda şüphelerim vardı. mesajdaki isimleri şirketleri vb. internette arattım ve mantıklı birşeyler göremeyince bu sefer mesajdan parçaları internette arattım acaba bir spam mesaj olabilir miydi diye ve karşıma sizin bu sayfanız çıktı. içerik tamamen aynı diyebilirim.

"Çok güzel blogunuz için teşekkür ederim. Birinci post "hadi bi' el atın dostlar :)" okudum ve bundan sonra memnuniyetle bir saat boyunca blogdaydım:) Her şeyi çok enteresan ve kolay yazılmıştır. En beğendiğim post"sonunda o gün geldi işte :)"." şeklinde devam ediyor o da başka blogları nasıl ikna edeceğini bilememiş falan filan. ancak gelin görün ki bende burcumu soran falan olmadı :D zira benimkinin erkek olduğunu düşünüyorum :D anlaşılan o ki bir tür spam mesajla karşılaştık. bir şekilde kendi linklerini dağıyabilmek için başvurulmuş bir yöntem... ilginç tabi.

Matmazelnoraliya.blogspot dedi ki...

Yani insanların iyi niyetleri bu kadar su istimal edilir. Bana da geldi aynı mailden az önce okudum birde 'tabi kili, neden olmasınlı' bir cevap attım. Uyarı için çok teşekkür ediyorum.

Geldikleri gibi giderler dedi ki...

Bana da aynı ileti - burçsuz - geldi birkaç gün önce. Yoğunluktan ilgilenemedim. Araştırınca sizin yazdıklarınıza rastladım. Yanıtlamayı düşünmemiştim ama uyarıları okumak iyi oldu.

Teşekkürler.

buk dedi ki...

selam ben de buklemun.blogspot.
bir an için ben de "ne güzel" dedim ancak ismi googlelayınca sizi gördüm.
gerçekle yüzleştim.
bende burç mevzu yok, demek ki vazgeçti burç samimiyeti patikasından..

Adsız dedi ki...

Benden önce yazan pek çok kişi gibi isim aratarak buraya geldim. Aynı metin burç ise "yay" :) gerçi baktım jooble diye bir site var sahiden ama iyi ki cevaptan önce bakmışım buralara.