4 Ekim 2011 Salı

kutlamalar başlasın Sebastian!!!

Eeeee ekimler yine serin ama güneşli bir sonbahar gününü gösterirken sevgili okur, kulağımda California Dreamin çalmakta. Her sonbahar düşen sarı yapraklar ömrümüzden de birşeyler götürmekte. Takvim yaprakları birer birer koparılırken önemli olan günü güzel yaşamak. Cebine güzel anılar ve sevgiler doldurmak. Şimdi çikolata renkli şarkıcımızdan geliyor Alone Again Or......

Sabah sabah içimdeki Sezen Cumhur Onal yazdırdı bana yukardaki cümleleri. Tutturdu illa birşeyler karalayacağım sonbahar ile ilgili dedi. "E buyur yaz" dedim. "Sen de eksik kalma. İçimdeki bütün sesler azıtmışken şu aralar seni mi kırıcam. Dökülün anasını satayım içimdeki bütün sesler. İçimde hep bir ağızdan konuşup kakafoni oluşturacağınıza konuşun burada. Bugün yarın ve öbür gün kutlamalar var. Şunun şurasında insan bir kez 35'ine girer. Üç gün üç gece kutlayacağım 35'imi. E siz içimde bıdır bıdır konuşurken hiçbirinize kulak asmayacağım. Sadece güzel şeyler söyleyip iyi dileklerde bulunanlarınızı (eğer varsa) dinleyeceğim.

Evet Sebastian hazır mı orkestra? Başlasın kutlamalar. Nerde benim şampanyam?


3 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

35'ine hafiflemiş olarak giriyorsun komşum. :)
En güzel yılları şimdi başlıyor yaşamın.
Mutlu ol, çok mutlu!...
:))

Leylak Dalı dedi ki...

Oooo Kargam nice yaşların olsun. Herşey için yepyeni bir başlangıç olsun. Bu yaşın ve takip eden diğer yaşların çok güzel geçsin, gönlünde ne varsa gerçekleşsin (kendimi bohçacı kadınlar gibi hissediyorsam da şu anda dileklerim içten ha:). Sağlıkla ve huzurla. Doğum günün kutlu olsun. Bommmmm!.. (bu şampanya patlama sesi:)

nalan dedi ki...

şerefe o zaman da!