19 Nisan 2011 Salı

üç maymun

Dün akşam haber bültenlerinde Bedri Baykam'ın uğradığı bıçaklı saldırı sonucu canhıraş bağırtılarına yardımsever! geçinen Türk halkının ne de güzel yardım etmediğini hatta ve hatta sanki orada öyle bir olay yokmuş, adamcağız acı içinde yardım istemiyormuş gibi ne de güzel görmezden gelindiğine şahit olduk. Ve bence bu olay toplumca gelmiş olduğumuz yerin gayet açık göstergesi. Artık hiçbirşeyi umursamaz olduk. Nükleer santral yapılıp hayatımız karatılmak isteniyormuş BOŞVER!!!! HES adı altında aslında hiç de faydalı olmayacak sadece birilerine peşkeş çekilecek yatırımlar için Anadolu'nun bütün güzellikleri yeşili doğası ormanı canlısı katledilecekmiş BOŞVER!!! suçsuz yere sadece muhalafet olmdukları ya da doğruları gösterdikleri için bilimadamları gazeteciler hapishanelerde süründürülmek ve hatta öldürülmek isteniyormuş BOŞVER!!!! Yıllarca bu ülkede belki de en güvenilir sitem diye bilinen ÖSS tarhi bir skandala dönüşmüş, öğrenciler veliler ayakta, birileri onları yatıştıracağı yerde onları tehdit ediyor BOŞVER!!!!
ve daha neler neler.....Hepsine BOŞVER..... Sana dokunmuyorsa ucu BOŞVER!!! Aynı Bedri Baykam'a yapıldığı gibi üç maymunu oyna. Görme duyma konuşma. Yok say. Sanılsa sana dokunmuyor birşeyler. Kafanı önüne eğ yaşa gitsin. Bu hale geldik, gözünüz aydın. Artık bize istediğinizi yapabilirsiniz.

2 yorum:

Vladimir dedi ki...

Başlınıza bir şey gelmediği müddetçe her şey iyi kötü ilerliyor ama başınıza kötü bir şey geldiği vakit herkes el birliği edip elini eteğini çekiyor sizden. Görmezden gelirlerse vicdanları yorulmuyor çünkü. İKi yüzlü bir toplumda yaşıyoruz.

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Söylediklerinize içtenlikle katılıyorum , toplumu çok iyi yorumlamışsınız.
Aynen ben de Bedri Baykam olayını şaşkınlıkla izledim.Duyarsızlık almış başını gidiyor :((