25 Mart 2011 Cuma

bir bilen var mı?

Uzak diyarların birinde Abdüllez ve karısı yaşarmış. Günün birinde bir ayının evin yakınlarındaki bir mağarada mahsur kaldığı anlaşılmış. Abdüllez'de onu kurtarmak için gönüllü olmuş. Karısına bir tepsi baklava yaptırmış, mağaraya girmiş. Abdüllezin mağaradan çıkması beklenmiş ama ne gelen varmış ne de giden. Daha sonra beklmekten sıkılıp mağaraya girenler Abdüllezin başsız vücuduyla karşılaşmışlar. Karısına sormuşlar: "Abdüllezin kafası var mıydı yok muydu?". Karısı da şu cevabı vermiş: "Valla sabah kasketini aldı gitti ama kafası var mı dı yok mu du bilemem!"
Anneannemin bana küçükken anlattığı ve bana hala nedense korkunç gelen bu hikayeyi anlatmamın nedeni basit. Evden bloga giremezken işyerindeki bilgisayarda hiçbirşey olmamış gibi herkese yorum yazıp, yorumları ve blogları okuyabiliyorum. Şimdi bir bilen varsa söylesin! Blog yasağı var mı dı yok mu du?

2 yorum:

nalan dedi ki...

Aynı dertten hepimiz muzdaribiz.DNS ayarlarını değiştirdiğim bilgisayaraımda da sabah varolan blogum öğlen yoktu.Baktım şimdi yine açılıyor.Bir kaç blog tıkladım kimi var kimi yok.Tam fıkralık.
Herhalde ülke gündeminden muzdarip ruhlarımızı gülümsetmek için bu da hükümetin bir jesti olabilir (mi)
:(((

hindiba dedi ki...

:D Bu ülke yaz saati uygulamasindan internetine kadar her haliyle fikralik...