1 Eylül 2010 Çarşamba

şimdi haberler


 Günaydın sayın dinleyiciler! Burası blogspot.com fm'den yayın yapan Karga Radyo'yu dinliyorsunuz! Bugün 01 Eylül 2010 Çarşamba ! Şimdi haberler!

* Bugün hava soğudu. Birbuçuk aya yakın bir süredir mevsim normallerinin kat kat üstünde seyreden hava sıcaklığı bugün yerini serin ve bulutlu bir havaya bıraktı. Bu durum tüm yurtta ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlandı. Atlet ve çorap giyinilebilecek kıvamda seyreden serin ve yer yer yağışlı havanın şimdilik üç gün devam etmesi dileniyor.

* Dün itibariyle iş başı yapmış ve son iznini de kullanmış olan Gamlı Baykuş, "yaz bitti sayılır artık yeni döneme motive olmalı ve yapılacakları bitirmeliyiz. Önümüzdeki maçlara bakıp elimizden gelen en iyi performansı sergileyeceğiz. Yılın ilk çeyreğine ait bütçe ve planlamaları yapıp, gelecek yıla ait yatırımları arttırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

* Sabah saat 8:15 Pendik-Yalova feribotu ile Bursa'ya giden Gamlı Baykuş'un sevgilisinin birkaç gün içersinde Bursa'dan kesin dönüş yapacağı bekleniyor. Son iki gündür beklenmeyen gelişmeler yaşayan bay S. Bursa'da yapacağı çeşitli görüşmelerine İstanbul'da da devam etmeyi planlıyor.

* Bugün saat beşte minik bir operasyon geçirecek olan ünlü aşçı Gamlı Baykuş'un basın sözcüsü, "baş aşçının sırtında bir süredir gittikçe büyüyen bir kist bulunmaktaydı. Doktoru ile yaptığı görüşme sonunda alınmasına karar verildi. Kısa sürecek minik bir operasyon. Kendisi heyecanlı değil, morali yerinde" dedi. Ayrıca Gamlı Baykuş'un basın sözcüsü operasyon sonrası bir basın toplantısı düzenleneceğini ve baş aşçının durumu hakkında sevenlerinin haberdar edileceğini de belirtti.

* Yaz döneminde aldığı fazla kilolarla başı dertte olan hanımlar sonbahar ile birlikte bilumum spor salonlarının ve diyetisyenlerin yolunu tuttu. Son günlerin en gözde diyetlerinden bir olmaya aday "İclal Aydın Diyeti", Gamlı Baykuş ve arkadaşları tarafından denemeye alınmış bulunmakta. Sonuçlar en kısa zamanda medya ile paylaşılacak.

Haberleri dinlediniz. Gelişmeler ile pek yakında yine huzurlarınızda olacağız.

2 yorum:

NzN dedi ki...

geçmişler olsun, acımadan alınıversin o edepsiz sonradan çıkma kist kılıklı.
tez zamanda da kavuşun sevdiceğinle...

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Yahu komşum, geçmiş olsun!
Akşama ziyaretçi kabul eder misiniz, geçmiş olsuna gelsem?