18 Ağustos 2010 Çarşamba

kabus


Oldu! En sonunda kabusum gerçek oldu! Dün giydiğim bol eteğin azizliğine uğradım. Tuvaletten çıkarken hınzır etek küloduma sıkışmış. Ben popom açık bütün koridoru geçmişim. (Zaten diyodum "bir yerlerden serin hava geliyor ama nerden diye?" Al işte!) Kat görevlisi "hocam! eteğiniz" diyince elim arkaya doğru gitti ve acı gerçekle yüzyüze geldim. Yakında youtube'da izlerim artık kendimi! "Hoca ve eteği" diye videolar dört döner.

7 yorum:

Leylak Dalı dedi ki...

İlahi Kargacım, OİP'in çizimlerini hayata geçirmeye karar verdin galiba. BUndan sonra tuvalet kağıtlarına da dikkat et ki topuğuna takılmasın. Ha bu ara maydonozlu bişeyler yememeye de dikkat et bari:)))
Sevgilerrrr...

NzN dedi ki...

diyorum sana oip'e gülmekle lanetleniyoruz ve şimdiye kadar kabusumuz olmayan şeylerin hepsi tek tek başımıza gelecek amanııınnn!!
youtube'da denk gelirsem pek gülerim artık böyle bir videoya:))

Hayat güzeldir.. dedi ki...

Benimde en çok korktuğum şeylerden biridir çok dikkat ederim ama her an hepimizin başına gelebilir.Tanık olup ta kişiyi uyarmakta çok sıkıtılı bir durum.Ellerimi yıkarken yanıma Kalite Güvence Müdürümüz gelmişti aynı durumda ne diyeceğimizi de şaşırdım kadın toplantıya gidiyor arkasından eteğini düzeltivermiştim bişey demeden :)Sevgiler, Pınar

karga'nın günü dedi ki...

Vallahi Leylak'cım, bende bu şans olduktan sonra gerçekten de OİP'nin çizdiklerinin hepsi başıma gelir.

karga'nın günü dedi ki...

NzN, benim you tubeda izleyin anacım! Maceralarım devam edecek!

karga'nın günü dedi ki...

Hayat Güzeldir, artık durum ne kadar kötü görüyorsa kat görevlisi hiç çekinmeden popomu işaret etti.

nehirineylemleri dedi ki...

İnanmıyorum! Tıpkı OİP'in çizdiği gibi desene! Büyük geçmiş olsun:)