29 Temmuz 2010 Perşembe

birimiz hepimiz


Şimdi bu foto biraz birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için gibi olmuş di mi ama? Evet... aslında öyle. Kızsal durumlar söz konusu olunca birimiz hepimiz hepimiz birimiz için oluyor. Geçen hafta da öyle oldu işte. Çarçabuk yapılan sinema planı, öncesinde ucuzluklardan faydanılan bir alışveriş terapisine sonrasında da yemek + kahveye döndü.
Film "Son Hava Bükücü". Ben ne yalan söyleyeyim çizgi filmini doğru dürüst izlememiş biri olarak filmden çok hoşlandım. Gerçi yönetmen M.N. Shymalan'nın olayı pek çabuk derleyip toparladığını, daha afilli ve "vay be" dedirten cinsten dövüş sahneleri beklediğimi ve eğer Peter Jackson bu filmi çekseydi "Yüzüklerin Efendisi" gibi görselliği daha etkileyici bir film olacağını düşünsemde filmden çıkınca son hava bükücü olmak istedim. Hiç fena olmazdı birşeylerin bükücüsü olsaydım valla. Bir şeyleri bükememe halinden iyidir di mi ama.
Filmin çıkışında yediğimiz pizzalara ve içtiğimiz kahvelere eşlik eden koyu sohbet, bıdı bıdı konuşmalar hep malumunuz üzre erkekler ve hayat üzerineydi. Konuştukça rahatladık, akıl fikir alışverişi yaptık...Sonuçta anladık ki dertler, sevinçler üç aşağı beş yukarı aynı. Ama önemli olan bir kişi için gerektiğinde diğerleri var mı yok mu?

3 yorum:

minik dedi ki...

Kızlarla geçirilen vakit gibisi yok.Eşim bu akşam kampa gidiyor.bende yarın kızlarla pijama partisindeyim...

Sndrfknella dedi ki...

Bende kesin yönlerle ilgili bir sorun var kuşum. Baksana siz sol ellerinizi uzatmışsınız ben sağ :((( Bir de çizgi filmi seyredince bu tiplemelerden azıcık nefret edeceksin ;)

zapere dedi ki...

... Athos, Porthos, Aramis.......D'artanyan yok ama :P