15 Mayıs 2010 Cumartesi

sinir

Biraz önce aradım, "ne yapıyosun? kışlıkları getirmeyi unutma, ayakkabılarını da unutma" dedim. "Olur" dedi "ha akşama hazır mısın?" dedi. "İvet" dedim Sandım ki akşam onu görmeye hazır mıyım onu soruyor. Yok efendim o değilmiş. Akşam bir restorana rezervasyon yaptırmış bir arkadaşı ve onun gerzek sevgilisi ile birlikte şehrin lüks mekanlarından bir yere gidecekmişiz. Bak bak bak....söylemiyor bile. Ben telefon etmesem söylemeyecekte. Akşam sekizde gelecek "hadi gidiyoruz" diyecek. Yaw o kadar sinirliyim ki şimdi kazara cadı falan olsam onu çoktan kurbağaya çevirmiştim.
Bir kere sen bilmiyo musun ben gıcık insanım, öyle ha diyince sokağa çıkamam, emrivaki sevmem. Plan program insanıyım. Kimle, ne zaman, nereye, nasıl gidilecek bilmek isterim. Hem belki ben bugün dışarı çıkmak istemiyorum, ne biliyosun, sordun mu yok! O çıkmak istiyo ya çıkılacak. Hem bakalım o çoooook lüks mekan gitmek istiyormuyum. Sen daha öğrenemedin mi o çoooook lüks mekanlar ben de had safhada alerji yapıyor. Kıl oluyorum, sevmiyorum öyle yerleri. Hem daha geçen hafta kredi kartları, idare üzerine bana tan tan laf ettin, içimi kuruttun, üzdün, sıktın şimdi ver bakalım akşam bir tomar parayı oralara gereksiz yere. Sonra bana idareden bahset.
Sinir.....

7 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Boşver siniri, gam keder etme kendine onu bunu, güzelce hazırlan, süslen, gecenin keyfini çıkar.
Aldırmaaa!
:))

nalan dedi ki...

ah bu hatun kısmına zaten "oldu" dedirtmek zor. bir de üstüste dokuz kusurlu hareketi sıralamış.
olmadı :)

zapere dedi ki...

Hayda bre zeybekler.... "Çökertmeden çıktım da Halil'im aman başım selâmet.........................." Sorması ayıptır ama kim kime kılıcı sapladı sonunda, MERAK ETTİM :))

zapere dedi ki...

Eee, şey mey hık mık Feneeeer hönk yani :P... Ve evet, gerçek kupa yerini buldu.ŞAMPİYON BURSA.. Tenekeden değil sahici kupa bu işte..BURSA'yı kutlarım, bileklerinin gücüyle tertemiz kazandılar. Umarım daha nice yıllara bu başarılarını uzatırlar.. :)

karga'nın günü dedi ki...

Öyle yaptım Ekmekçim,hazırlandım keyf etmeye gittim. Ama sinir noronlarımın büyük bir kısmı heba oldu.

karga'nın günü dedi ki...

Valla hiiiiiiç olmadı Nalan hiiç.

karga'nın günü dedi ki...

Zafer bey, kılıcı ben saplayacaktıma ama kıyamadım. Tırıs tırıs gittim işte.