26 Nisan 2010 Pazartesi

üç sene olmuş bile

Elim kalem tutmaya başladığından beri bir yerlere birşeyler yazıyorum. İlk günlüğüm minicik, pembeli mavili sayfalardan oluşan bir defterdi. Ondan sonra birçok defterim oldu. Bir ara günlük tutmaktan sıkıldığımda bazılarını yırttım attım, bazılarını da yaktım. Şimdi çok pişmanım o giden defterlere, kimbilir neler yazmıştım, yok olup gittiler. Sonra tekrar başladım günlük tutmaya, ara ara devam ettim ve o defterler duruyor. Başlarına birşey gelmedi neyse ki. Arada açıp bakıyorum, zaman tüneli gibi. Unuttuğum bir sürü şey geri geliyor.
Ve şimdi de bu elektronik günlük. Daha dün gibi aklımda... Bilgisayarın başında oturup Sndrfknellacığımdan blog kullanmanın inceliklerini öğrenişim ve ilk yazıyı yazışım. Üç sene geçmiş üstünden. "Zaman su gibi akıyor" geyiği yapmak istemiyorum ama öyle işte. İlk iki sene pek adam akıllı anlamamışım bu blog zevkini ama yazdan beri pek keyifli buraya yazmak. Umarım daha uzun bir süre buradan sanal günlüğüme devam eder, kimse için değilse de kendim için kendi şahsi kronolojimi, tarihimi tutarım.
Şarkılar blogumun doğum günü şerefine....


5 yorum:

nehircce dedi ki...

Nice seneler bol yazılı günler :)))

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Hayırlı olsun efendim, sene-i devriyeniz kutlu olsun, nice üçler görelim!
:))

karga'nın günü dedi ki...

Teşekkürler nehircce! Yazacak hep güzel şeyler olur inşallah!

karga'nın günü dedi ki...

Teşekkürler Ekmekçim. Umarım nice üçler dörtler beşler olur. Yazacak güzel şeyler, anlatacak nice keyifli anlar, görüntüler olur da keyifle yazar, keyifle okuturum.

neslihan erzincan özgür dedi ki...

daha nice senelere:-)sevgilerimle...