27 Nisan 2010 Salı

son zamanların en güzel reklamı

Bir insan reklam izlerken ağlar mı? Ben aşağıdaki reklamı izlediğimde oturup ağlıyorum. Anne olmanın nasıl birşey olduğunu hiç ajitasyon yapmadan çok doğal kareler eşliğinde seyirciye gösteriyorlar. Benim en favori karem ise üç çocuğu ile mutfakta yemek pişiren bir anne. Ben o anne gibi olmak istiyorum. Evimde üç çocuğumla (birini bile yapamazken, kendini bilmez karga üçün beşin peşinde)evimde oturup, kek börek çörek yapayım.

Benim kristal elmam Arçelik'e gitti bu sene.


Arçelik Anneler Günü reklam filmi
Yükleyen ahmetekinler. - Diğer yaşam videolarına göz atın.

7 yorum:

JoA dedi ki...

bence de:) bu arada gecikmeli de olsa, blogunun doğum günü kutlu olsun gamlı baykuş, nice yıllara:)

nalan dedi ki...

bende de aynı şeyleri çağrıştırıyor:)
bırak üçü beşi evlenmeyi aklımdan geçirmiyorum nasıl olucek?
:)

zapere dedi ki...

Allah Allah nedir bu kadınların evlilik korkusu.. Eskiden erkekler yanaşmazdı evlenmeye şimdi de hanımlar çıktı başımıza..Ne demişler (bu söz Winston Churchill'in): 3 çocuk yapacaksın; biri babanın, biri annenin biri devletin adına..Benim vicdani tartımda devletin adına olanı insafsızlık olduğundan, onu şöyle değiştiriyorum(üçüncü doğacak çocuk asker olup devlet adına ölmeyi göze almalı, diyet ödemeliymiş Churchill'e göre)..Bence üçüncü çocuk kardeşler için olmalı, iki çocuk arasındaki dengeyi sağlaması açısından(biz üç kardeşiz bu denge meselesini o açıdan çok iyi bilirim).İki çocuklu ailelerde çocuklar kedi-köpek gibi birbirini yerler,siyah ve beyaz gibi kesin karakter ayrımlarına giderler çünkü..Kardeşler arasında olacak üçüncü kardeş ise ittifakların, kardeşler arası zıtlıkların dost eksikliklerinin dengesini sağlayan kişi görevi görecektir..

Sonuç şu ki:Karartın gözünüzü ve evleniverin Nalan Hanım.. Ben birini ikna etmeye uğraşıyorum fakat aynen sizin gibi evlenmeyeceğim diye tutturdu..Bazan onu ısırasım geliyor inadını kırmak için(hesapta mart kedisiyim ya), sap gibi kalakaldım ortada onun yüzünden.... :)

karga'nın günü dedi ki...

Teşekkür ederim Joa. Umarım uzun soluklu bir blog olur burası.Sevgiler...

karga'nın günü dedi ki...

Valla Nalan en iyisi evlensen de evlenmesen de sevdiğin birinden yapmak o çocuğu. Evlilik çok şart değil bence. Ben vıdı vıdılarla uğraşmak istemediğimden evlenmeden çocuk yapamadım. Zor karar. Ama hayat bir başına da çok sıkıcı(çocuk olmadan bir başınayı kastettim, kesinlikle adamlar yalnızlığa çare değil).

karga'nın günü dedi ki...

Valla Zafer bey, beyler bizi yoruyor. Ne demeye evlenip dertsiz başına dert alsın ki hanımlar. Bence sizde o malum kişiyi iknaya hiiiiç çaba harcamayın. Emrivaki yapın. Gidin alın yüzüğü
nikah tarihini, bastırın davetiyeleri,bakın nasıl evleniyor. Hanımlar sürprizlere bayılır. Eminim hayır demez. Hadi hayırlısı.

nalan dedi ki...

)
hadi bakalım.
otuziki kısım tekmili birden gibi olacak :)