11 Şubat 2010 Perşembe

neşemi kaybettim hükümsüzdür


Bugün Aydan Atlayan Kedi'nin yazdığı gibi "ağızda kalan çay ve nikotin karışımı gibi memnuniyetsizliğin ve ne yapacağını bilemezliğin tadını taşıyor".

Havadan mıdır nedir, sabah zor kalktım. Saatin alarmı çalınca onbeş dakka daha ileriye kurdum, Kara kedi yatakta yanımda mırıl mırıl kalkıp ona mama vermemi bekledi ama "onbeş dakka sonra şeker, biraz daha kestirelim" dedim. Kestirilemedi tabii, gözler kapalı kafaya düşünceler üşüştü.

Sonrası hep aynı zaten. Kalktım, kendime tost yapıp portakal suyu sıktım. Bir bardak sütü ekmekle de çırpacaktım ama vakit olmadı. Giyindim çıktım, işe geldim. Karınca gibi işte sürekli git gel git gel. Yapmasan bu git geli desen var mı daha iyi bir b planım, yok. Bakalım günler daha ne kadar tuzsuz çorba, ekşi kremalı pasta ve şekersiz kek kıvamında geçecek.

10 yorum:

Leylak Dalı dedi ki...

Bebiş gelince günlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile. İyisi mi ekşi, şekersiz, tuzsuz da olsa bugünlerin tadını çıkarmaya bak. Zira bir süre sonra günler süt kokulu, pırtlamalı, çişli, mamalı geçecek ve "şu güne 1 saat daha eklense de dinlensem" diyeceksin. Pek mi karamsar oldu, ama öyle bir sevgi gelip oturacak ki kucağına dünyayı gözün görmeyecek. Hayırlısıyla inşallah:))

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Havadandır o ruh hali, havadan...
Akşam uğrayayım da güldüreyim biraz seni, komşucuğum.
:))

karga'nın günü dedi ki...

Uğra komşucum uğra. Makaron da alıcam, yeriz çayla birlikte.

karga'nın günü dedi ki...

Sevgili Leylak Dalı, sanırım bu bebiş büyüyüp gelse biran önce iyi olacak. zira boşluktan kafam deli deli şeylerle meşgul.

nalan dedi ki...

makaronlar, komşular havada uçuştu :)
kıskandık ama !

zapere dedi ki...

Nalan Hnm, hepsi şişmanlayacak kıskanmayın :)))

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Çok güzel hepsine bayıldım vallahi:)





www.hayatizlerim.com

karga'nın günü dedi ki...

Nalan'cım kıskanmayın, birgün sizde gelirsiniz, sizin içinde alırım makaronlardan.

karga'nın günü dedi ki...

Zafer bey, evet şimdi şimanlıyorum ama mecburiyetten. Siz beni asıl sonra görün Beyonce falan halt edecek yanımda.

nalan dedi ki...

gamlı baykuşum teşekkür ederim misafirperverliğine, alışırım ama havberin olsun. ben de pek fena sufle yapıyorum beste'nin tarifi.
sonra hıdır bizde biz hıdırlarda şeklinde :)