5 Ocak 2010 Salı

ben eeeennnn birşey oldum


Bugün hep böyle aşağıdaki postta yazdığım gibi ters şeyler olmadı tabii. Ben Keyfim ve Kahyası beni "en yaratıcı blog" seçti. Allahım birşeyin iyisi olmak ne iyiymiş bea. Geçtim eeeennnn bilmem ne olmayı ben "iyi" ye bile razıyım. Bendeki bu güven eksikliğini kabul ettim tabii, hemen koştura koştura Jung terapisyeni ve astroloğ olan abiye gittim. Nerdeyse dört saat kaldım, sonuç? 300 papeli bayılıp bir de üstüne hazırladıkları ajandayı bana kakalamaları ve ondan da 25 kağıdı çarpmaları ve benim cüzdanımdan çıkan 325 papelin dayanılmaz hafifliği ile güven eksikliğinin üstüne giden paramın depresyonu çöktü. Neyse gelelim bu postun konusuna. Yukarda da yazdığım gibi artık "en yaratıcı blog"u okuyorsunuz, bu yüzden hanımlar ve beyler, bundan böyle ne zaman ki bu blogu okumak istersiniz o zaman, en güzel elbiselerinizi hatta tercihen, bir Ziyagil gibi giyinik olmanızı istiyorum. Ziyagil nasıl olunurmuş öğrenmek için tekmili birden Aşk-ı Memnu'yu izleyin. Şimdi bir liste var o listedeki maddeleri gerçekleştirmem gerekiyor, böylece "en yaratıcı blog" ödül töreni bitecek.
1. Sizi ödüllendirene teşekkür edin. (Ettim)
2. Sizi ödüllendiren blogu linkini yayınlayın. ( yaptım, moru tıklayın, görün)
3. Ödülün logosunu yayınlayın. (yayınladım)
4. 7 yaratıcı blogeri ödüllendirin. ( birazdan, ödüller mutfakta, misket bey getirecek)
5. 7 yaratıcı blogun linkini yayınlayın. (ödül töreninde linklerde verilecek)
6. Ödüllendirdiklerinizi haberdar edin. (ediyorum ama olur da haberdar edemezsem onlar burayı okuyunca haberdar olacaklar zaten)
7. Kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın. (bu zor işte, bir deneyeyim)


Ben ve benim 7 ilginç şeyim:

1. Portakal ve pilavı aynı anda yemeyi çok severim. Yani pilav yerken yanına portakal da koyarım. Genelde portakallı ördek yenir ama ben züğürtlükten pilavla idare ediyorum. Garibanın füzyon mutfağı böyle olur.

2. Sihirli güçlerim olsun istiyorum ve her gece üç kuluvallah bir elham okuyup, Allah'tan bu sihirli güçleri diliyorum. Böylece trafikteki hanzoları maymuna, benim tatilimin üstüne kapuçino içen insülin dengesi bozuk bölüm başkanını fareye, derste uyuyup beni dinlemeyen fotokopi genç irilerini ise hamstera çevirebilirim. Böylece insan olup vatan millete zarar vereceklerine doğada bir işe yarasınlar.

3. İçimde, bütün gün sabahlıkla dolaşıp, saçını taramayıp uyduruk bir topuz yapmış, elinde çay fincanı ile sürekli dizi izlemek isteyen bir terliksi hayvan yaşıyor ve dışarı çıkmak için inanılmaz bir baskı yapıyor. Daha ne kadar bu baskıya dayanırım bilmiyorum.

4. Hiçbir zaman kendime verdiğim sözleri tutamıyorum. Acaba söz vermemeyi denesem, işe yarar mı?

5. Yollarda ne kadar tabela varsa okuyorum, bazen okuyamadıklarımı geri dönüp okuyup öyle yola devam ediyorum. Okuma aşkım inanılmaz.

6. Yaşlandıkça simetri hastalığına tutuluyorum. Bankada veznenin önünde biriken kağıtları toplayıp, üst üste koyuyorum, herkesin masasında eğri duran kitabı, kalemliği, bardağı düzeltip öyle yerime geçiyorum. Henüz eğik minareleri düzelttirme safhasına gelmedim (bakınız Müjdat Gezen).

7. Takı takmadan ve ruj sürmeden asla sokağa çıkmam.


Ve şimdi huzurlarınızda en yaratıcı 7 blog yazarı:







4 yorum:

Keyfimin Kahyası dedi ki...

Sabah sabah güldürdün beni. Güne gülerek başlamak güzel şey.. Zaman zaman benimde astrolog, tarot yorumcusu gibi kimselere eşşek yükü ile para bayılmışlığım vardır:)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Ben bir çalışayım dersimi örtmenim, az biraz müsade olur mu?
:))

Sndrfknella dedi ki...

Hani bu adam para almadan yapıyordu bu işi????

Ben de mi "en bişey" oldummmmm?? Heyyoooo :))))

nalan dedi ki...

cok hosuma gitti yaptiklarin ,

soyledim ve gidiyorum cok uykum var.