10 Aralık 2009 Perşembe

visitors gerçek mi oluyor yoksa


Çarşamba sabaha karşı Norveç semalarında bu ışıklar görülmüş. Norveçliler, "Uzaylılar, Obama'yı karşılıyorlar" diye kendi çaplarında espriler yapmışlar. Zira Nobel Barış Ödülünü almak için Norveç'e gidecek Obama. Ancak daha sonra Ruslar, bir roket denemesi yaptıklarını ve de başarısızlıkla sonuçlanan bu deney yüzünden bu ışıkların görüldüğünü söylemiş. Ama kişisel fikrimi söyleyecek olursam, bence uzaylılar kapıda. Ha geldiler ha gelecekler. Belki de çoktan geldiler, kimbilir.
Ey uzaylı arkadaşlar, buradaysanız lütfen öööle öcü gibi birden "ce!" demeyin oldu mu cicim! Şöyle alıştıra alıştıra geldiğinizi ilan edin. Zira ben en yakın arkadaşımın ya da işyerinde karşı masada oturanın böle bir anda "visitors"da olduğu gibi yüzünün derisini söküp, gözündeki lensleri çıkaran bir kertenkeleye dönüşmesine hiiiçççç hazırlıklı değilim. Ha ama illa geldik geliyoruz diyorsanız, o zaman lütfen dünya barışına katkıda bulunun, açlığı ortadan kaldırın, evsiz çocuklara, soğukta kalan kedilere köpeklere, soyları tükenmekte olan hayvanlara, bitkilere, bitti bitiyor denilen dünya kaynaklarına, küresel ısınmaya katkıda, dünyada ter giden şeyleri değiştirin bulunun. Onları koruyun kollayın emi canım!

2 yorum:

elektra dedi ki...

sevgili uzaylılar, burada dost falan arıyorsanız, boşuna umutlanmayın. temkini de elden bırakmayın hatta.kıyamam ben size ya, bence paşa paşa dönün evinize. öyle yüzünüzün derisini falan soyma atraksiyonlarına da girişmeyin. zira ikiyüz olayını kanıksamış durumdayız. karga'nın aracılığıyla yolladığım bu uyarımı dikkate alın. ya da almayın, siz bilirsiniz. zira dünya kaç bucak, biz bile bilmiyoruz.

denizero dedi ki...

__bir inanışa göre 2012 de siriuslular geliyo ... ve buna ciddi ciddi inanan çok insan var... galaktik insan diye bi kitapta ayrıntılı yazıyodu ...komedi bence ...diyorum ama bi de gerçekten gelirlerse demekten de kendimi alamıyorum akabinde :)__