10 Aralık 2009 Perşembe

meri kırismıs

Bugün vazgeçtim spordan mıpordan, ev geldim koşa koşa. Daha fazla geç kalmadan ağacımızı kuralım dedim. Alınacak bir iki şey vardı eve geldim, ekip beni kapıda karşıladı. "Evet sayın ekibim, bugün büyük gün yılbaşı ağacımızı kuracağız. Hazır mısınız, gerekli malzemeler hazırlandı mı ?"dedim. Kurum ekibi çok heyecanlıydı, yerlerinde duramadılar.



Ağacımızın kalite kontrolünü bizzat kurum ekibine bıraktım, iyice incelediler. Geçen seneden bugüne bir arıza, yamukluk var mı diye.





Sonra itina ile tüm süsleri taktılar. Bu sene ikea'nın süsleri çok cılızdı. Hayal kırıklığına uğradım Oysa geçen sene eli kolu dönmüştüm oradan. Biraz cılız kaldı ağaç daha çok süs bulmalı.


Ağaç kurmaktan yorgun düşen bazı ekip elemanları, yere yayılarak dinlenmeyi tercih ettiler. Aslında bu çalışkan ekip elemanlarına birer ıslak mama iyi giderdi ama rejimdeyiz. Belki sonra.

Ailecek meri kırismıs end e hepi nıv yıır demeye hazırız.

3 yorum:

Amaltheian dedi ki...

Bizde 24'ünde kurulacak ağaç, çok heyecanlı :)) Yav, senin kedicikler pıştıklamıyor mu noel süslerini?? Bizimkiler boks antremanı yapıyor onlarla:)

karga'nın günü dedi ki...

biz erkenden girdik işte yeni yıl moduna. Geçen sene çok pıştıkladılar, hatta ağacı devirdikleri için cam süsler vardı onlar kırıldı. Ama dün akşam pek birşey yapmadılar. Bu sabahta bıraktım geldim, artık gün içinde sıkıntıdan ne yaparlar bilmem. :))

Amaltheian dedi ki...

O zaman ben cam sus almayayim bu sene. Ne olur ne olmaz!

Bu arada umarim eve dondugunde suslerin her birini bir kosede bulmamissindir:)))