1 Aralık 2009 Salı

Jingle Bells zamanıdır şimdi


Yahu ne çabuk bitti yine koca bir yıl. Buyrun işte Aralık'da geldi. Şimdiden bilumum alışveriş merkezi, market ve dükkan yeni yıl çılgınlığına başladı. Yılbaşı süsleri her yanı sardı. İçimdeki Noel Baba uyandı, habire bu süslere bakıp "ho ho ho!" diyip " Jingle Bells"i söylüyor. Kedişlerle yılbaşı ağacını kurma zamanıdır artık.
P.S:
*Ağacın resmini başka bir yerden çaldım. Benim ağacım bu kadar büyük değil. Ama en az bunu ki kadar güzel.
*herşey iyi güzel de sizde "yılbaşında eğlenmelisiniz, çılgınlar gibi partilerden partilere koşturmalısınız"gazını hissediyor musunuz etrafta? Hang dergiye baksam, "o akşam en güzel sen olmalısın! Bunun için ne yapman gerek? Derginin içinde", gibi şeyler görüyorum. Her sene bu gazı vermekten bıkmadılar mı yahu. Ben evdeyim, PTT'yim yine de en güzel benim var mı diyeceğiniz ho ho ho! dergi editörleri!!!!!?????

6 yorum:

zafer dedi ki...

Bahçede çam ağaçları var fakat çok ulu'(manitu totem figürlü)lar.Süslemeye elverişli olan bir defne var ah bir de manolya ağacı.VaoovvVv iyi fikir manolyayı süslemeli bak.Sizinki herhalde ablamın çamından olmalı.Vah garibim ne o çam görünümlü plastik sanal çam :))..Torunu için süslerdi,torunda Kanada'ya gitti heyhat.Bize süsler herhalde o çamsı plastik yapraklı guraba yaratığı :P

Amaltheian dedi ki...

Biz agacimizi 17'sinde acilan hediyelik esya fuarindan alicaz:) Bu kadar buyuk olsun istemiyorum, ancak suslemeye degsin istiyorum:)

zafer dedi ki...

Ah Damlıbayankuş şu Ekmekçi hanım'ın Kısmet ağacına benim adıma bir kurdaaale bağlar mısınız?Bu kısmet ağacı meğerse bir dilek ağacıymış.Renkli bir kurdaaaAAaale bağlayanın dileği oluveriyormuş.Yatır misali yani ki evlilik yolunda merhale kat'etmek isteyenler bu Ekmekçi Hatun Kısmet ağacına kurdaaAaaaleyi bağlayınca çin seddine kilit takıp dilek dilemekten kurtuluyorlarmış.Eee yani burnumuzun dibindeki bu kısmeti tepmeyelim değilmi ya..Bir ricamda o kurdaaaleyi bağlayınca bir fotosunu çekip şahitli ispatlı blog sayfanıza koyunuz ki içim dileğimin yerine geldiğine dair rahat ediversin.Üç kuluvallah bir elham okur penceremde kısmetimi beklerim artık.Gönlüm rahat 3 vakitte gerçekleşmesini hayırlara niyaz ederek......Allah Allah bana ne oldu böyle ?.. Sazı aldım elime.... :))

karga'nın günü dedi ki...

Zafer bey, söz hiç merak etmeyin, dilek ağacına bir değil birkaç tane kurdaaaale asacağım. Bu haftasonu en önemli işim nu olacak. Ama öncelikle Ekmekçikız'dan bu ağacın, bahçemizdeki hangi ağaç olduğunu öğrenmem gerekiyor.

karga'nın günü dedi ki...

Sevgili Amaltheian, her yılbaşı ağacı bence süslemeye değer. Eğer içinde sevgi varsa. Offff çok Güzin abla gördüm kendimi. Ağacınızı süsleyince blogunuza koyun emi, merak ederim şimdi ben.

cecilia dedi ki...

yeni bir yıl geliyor tabiki onun verdiği neşe coşku güzelleştiriyor yıbaşı kavramını, bende eve kurcam çam ağacı =)