17 Aralık 2009 Perşembe

cuma'nın gelişi

Bu perşembe bekar perşembe. Sevgili'yi Bursa'ya yolladık, pazara kadar. Zaten bundan bilmem ne kadar sonra temelli Bursa'da olacak sevgili kocam. Orda çalışmaya başlıyor çünkü. "Allahın sopası yok" sözü çeşitli şekillerde hayatımda tezahür etmekte. Eski erkek arkadaşım İzmir'de yaşamaktaydı ve iş giderek ciddileşirken, ben uzaktan uzaktan ilişki yürümez, ben burada yaşayan bir sevgili istiyorum (tabii böyle demedim de buna benzer şeyler ima ettim) diyerek arkamda gözü yaşlı birini bırakmıştım. Al sana işte koca gitti Bursa'ya.
Neyse bizde ev ahalisi olarak perşembe akşamını çeşitli aktivitelerle doldurduk. Yarın ofistekilerin kaynaşası geldiği için ufak bir yemek partisi var. Yaptık kıymalı patlıcanlı böreğimizi, inşallah tadı iyi olmuştur da mahçup olmam. Sonra da oturduk Aşk-ı Memnu (kaç haftadır söz verdim kendime "izleme" diye, gerçekten midem bulanıyor bu diziden ama bugün niyeyse değiştiresim gelmedi, işte) dizisinin karşısına, elimizde örgümüzle. Birisi için birşey örüyorum ve istediğim zamana yetiştiremedim. Biraz geç olacak ama bitince güzel olacak. Bu postu yazdıktan sonra da ailecek "Flash Forward"layacağız bakalım.



Bu aralar mumlara taktım. Ikea'dan bir sürü mum doldurdum, gelince yakıyorum hepsini. Galiba bir süre sonra evi kokutuyorlar. Evi güzel kokutma işini başarıyor muyum ne?


Ev ahalisi değişik pozisyonlarda uyuma yöntemleri üzerinde araştırma yapıyor. Bu da deney no:12, baş aşağı sarkılarak ne kadar derin uyunur deneyi.






Evin her köşesinde itina ile yayılınır.

3 yorum:

zafer dedi ki...

.....Aaa ne güzel damınız(eşiniz)size öslemle gelir artık.Hişşş bu özlem kim yafff?..He vallah şu hasret var ya hani onun ikizi dedilerdi, kol kola.Bol bol kestane şekeri yiyeceksiniz desenize,hediyesi... :))Özlem ve hasret aşk şarkılarını severlermiş.Eh yeni bir aşk doğuyor desenize uzaktan uzaktan sizle damınız arasında..Bazan böyle hasret-özlem bulamaçlı, aşk şarkılı, gözyaşlı, otogardan yolculamalı, Hülya Koçyiğit koşuşlu kavuşma sahneleri gerekli sahip olduklarımızı anlamamız şükretmemiz için..Yeni yılda güzel bir aşk serüveni dilerim sevgili eşinizle..

sophie'nin dünyası dedi ki...

bir ben gidemedim şu ikeaya. istanbul değil ama izmir ya da bursaya taşınacağım sonunda...

zafer dedi ki...

Aselban neden yazmıyor,bilginiz var mı???..Saatim ayarsız kaldı da... :((