25 Kasım 2009 Çarşamba

zafer bey'e ne oldu?


Benim sadık okuyucum Zafer bey, size ne oldu?

Ben bulduğum potansiyel sonuçları aşağıya sıraladım, siz doğru seçeneği işaretleyin lütfen.


Zafer bey'e ne oldu?


a. Son dönem yazılanlardan içi bayıldı ve bu baygınlık hali hala devam etmekte. Birisinin gelip kendisini kurtarmasını bekliyor.


b. Yine son dönem yazmış olduklarım onu depresyona soktuğu için, İspanyol meyhanesinde oturmuş "Hey garson bütün hesaplar benden, daha içelim hey! daha içelim hey hey!" diyerek takılmakta ve bu durum onu çok memnun ettiğinden olsa gerek blog dünyasına uğramamakta.


c. Bugünlerde uğraşmakta olduğu önemli işin neticesi istediği gibi oldu. Bundan dolayı çok meşgul. ( Zafer bey, siz anladınız di mi?)


d. Bahçesindeki kışa hazırlık çalışmaları son hızla devam etmekte ve onu sapı bunu çöpü derken günlerin ve gecelerin nasıl geçtiğinin farkında değil. Bloglara yorum yazıp yazmadığını bilemiyor.


e. Yazılarına sürekli yorum yazdığı bir blog yazarı tarafından hapsedilmiş bulunmakta. Zafer bey'in yazdığı yorumları beğenmeyen blog yazarı, tenhada kıstırdığı Zafer bey'i bir blog yorum sayfasına elleri kolları bağlı, ağzı bantlanmış bir şekilde hapsetmiş ve ona sürekli yazılar gösterip durmakta. Böylece Zafer bey'i bu yazılara yorum yapamamak ve ilgili link gönderememek şeklinde cezalandırmakta.


f. Bir bloga takıldı oradaki yazılara o kadar hayran ya da gıcık oldu ki, sürekli yorum yazıp link göndermekten başka hiçbirşey yapamaz halde. O kadar ki yeme içmeden kesilen Zafer bey'e serumla takviye yapılmakta, günde dört öğün bebek maması yedirilmekte. Kendisinin, "Bırakamam, bu blog yazarına aksini ispat etmeden bırakamam!" diye sayıkladığı öne sürülmekte.


g.Ya bunların hepsi


h. Ya da hiçbiri


Evet sevgili Zafer bey, cevabınızı ve yorumlarınızı en kısa zamanda bekliyorum.

Sevgiler,

8 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Ben (d) seçeneğini işaretliyorum.
Ek olarak bayram hazırlıklarıyla da uğraşıyor olabilir.:))

Haa, son dönem yazılarının depresif tonundan bunalmış da olabilir yanii!
:P

Oya Kayacan dedi ki...

Bana mantı ısmarlamıştı. Yaptık koyduk meydana. Ne bir selam, ne bir teşekkür. Ben de merak ediyordum, 'mantının sosunu koymadım, ondan mıdır acep?" diye. Henüz tanışmıştık, üzgünüm ;)

Cancan'dan tısss mıssss filan Misket ve Kara'ya.

karga'nın günü dedi ki...

Sevgili Oya hanım, valla çok merak ediyorum Zafer beyi. Benim yazıyı okuyunca kesin yorum yazar dedim ama yok bu yolda fayda etmedi. Hangimiz haber alırsa diğerine haber versin olur mu?
Cancan'a bizden de selamlar, sevgiler.

karga'nın günü dedi ki...

Sevgili Oya hanım, valla çok merak ediyorum Zafer beyi. Benim yazıyı okuyunca kesin yorum yazar dedim ama yok bu yolda fayda etmedi. Hangimiz haber alırsa diğerine haber versin olur mu?
Cancan'a bizden de selamlar, sevgiler.

karga'nın günü dedi ki...

Artık depresif yazmıyorum, bıraktım herşeyi oluruna. Yeter ki Zafer bey dönsün.
Sevgiler..

zafer dedi ki...

..... :)

yokluklara göğüs gerdim
hep sabrettim kader dedim
acılarla çilelerle bugünüme böyle geldim

yıkılmadim ayaktayım
dertlerimle baş başayım
zalimlere kötülere yenilmedim
buradayım...

karga'nın günü dedi ki...

Ohhhh Zafer bey, sonunda gelebildiniz. Nerelerdeydiniz yahu? Bakın cümle alem sizi merak ettik. hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Lütfen, bir daha bizi habersiz bırakmayın. Özledik yorumlarınız, bakın mantınız bile hazırlanmış.
Sevgiler, saygılar...

zafer dedi ki...

İlginiz için teşekkür ederim..Oya Hanım "henüz tanışmıştık,üzgünüm"cümleniz sanki "ruhuna el fatiha,merhumu nasıl bilirdiniz " gibi olmuş,kıkırdadım bu cümlenize epeyce vallahi:D

Fakat evet, bahçemle uğraşıyorum ve bir parça dert kesavet olsa da onlar da hayatın tadı tuzu.Dert olmadan hayatın güzellikleri farkedilmiyor.Ve illâki dostlar tabii,sanal da olsa dostlar....Dostlar sağolsunlar !..