3 Kasım 2009 Salı

acaba mı?


Bir şeyi çok istersin olmaz ama istemezsin ya da aklından bile geçirmezsin olur ya! Bu aralar bu ruh hali içindeyim. Geçen aydan beri aynı terane....Ayın yarısını "acaba mı?", "yoksa bu sefer mi?" şeklinde geçiriyorum. Ne biçim işmiş hey Allahım! Kendimi hiç bu kadar dinlemezdim ben, şimdi nerdeyse hep vücudumu dinliyorum. "Bugün böyle oldu! Daha önce olur muydu? Yoksa ondan mı? Eee ya öyleyse, ben böyle yapmayayım" şeklinde sürekli kendimle konuşuyorum. Sanırım kaşım gözümde oynuyor. Millet deli diyordur kesin.

İçimdeki iki seste sürekli kavga halinde biri "yav oluruna bırak, koy götüne" diyor, öbürü tutturuğun teki (laf aramızda ben bunu hiç sevmiyorum, öbürü favorim ama nedense hep bu salağı dinliyorum), illa "olsun da olsun, şimdi olsun" diyor. Keşke diyorum kafalarımızı çıkarıp bir yere koyabilsek, o bir kenarda düşünüp dururken, biz bedenlerimizle mutlu mesut takılsak.

2 yorum:

funda dedi ki...

ben şu evrene gönderilen mesaj meselasine pek inanmazdım ama aklımdan ne geçerse oluyor biliyomusun..hatta bir arkadaşım meme kanseri olmuştu bende de varsa şimdi diye bir çağırdım salak ben 5 tane kitle çıktı memelerimde..aman dikkat derim ben sana , iyi şeyler düşün , cidden duyuyor şu evren sesimizi..

nalan dedi ki...

ilk sesi dinle, öbürüne ben sana göndereyim bi şeffaf bant yapıştır şöle ağzına iki kat.