6 Ekim 2009 Salı

dün benim günümdü


5 Ekim 2009 benim bir rivayete göre tam 33 olup 34'ten gün aldığım, diğer bir rivayete göre ise tam 34 olduğum gündü. Neyse ne, öyle ya da böyle ben 34 oldum mu oldum. Kırka ne kaldı 6 sene! Bu 6 senede "acaba ne kadar zamanda Nihat Odabaşı'na Ayşe Arman pozları çektirebilecek parayı biriktiririm" hesabını yapmaya başlamış bulunmaktayım. Hadi bana bir iyilik yapın, seneye bana doğum günü hediyesi Nihat Odabaşı'ndan 35 yaş pozları promosyonu hediye edin. İlgilenenlere şimdiden duyurulur. Ha biz o kadar parayı biriktiremeyiz diyorsanız, o zaman 40 yaşıma bir güzellik yapmak için şimdiden pamuk eller cebe!

Dün kendi kendimin burada doğum gününü kutlamadım. Yurt sathında ve dış temsilciliklerdeki kutlamalarla meşguldum, fırsatım olmadı.

Kendimin yeni yaşını kutlar, ona sağlık, mutluluk, neşe ve her gününün sevdikleriyle birlikte afiyetle geçmesini diler, şimdiye kadar çok sevdiği ve ileride de seveceği ( tabii onun da gerçekten çok ama çok sevileceği) insanların günden güne artmasını dilerim.

İyi ki doğmuşum ben!!!!

7 yorum:

elektra dedi ki...

e ben de katılıyorum o zaman kendine dilediğin dileklere, mutlu yıllar:)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Hay Allah!
Olmadı ama şimdi komşucuğum!
Bir önceki doğumgünü tarihi yorumunu şimdi gördüm. Anladım ki, bu ara komşularımı ihmal ediyorum.
Aslında, tarih hatırlama konusunda hiç de iyi değilim.
Demek ki, seneye 5 Ekim'e kadar talim yapmam gerekecek.
Neyse!

Şahsen kutlayana dek, hiç değilse şimdilik buradan, tüm dileklerinin gerçekleşeceği bir yaş dilerim sana.
Sevgiler.
:)))

nalan dedi ki...

nice senelere !

zafer dedi ki...

Damlıbayankuş'un yeni yaşında her şey gönlünce olsun dilerim.Kedicikleri ve sevgili eşiyle mutlu ve sağlıkla mes'ud yaşasın temennim..

karga'nın günü dedi ki...

Nalan, geç oldu ama yeni yaş dileğin için çok teşekkürler. :)))

karga'nın günü dedi ki...

Elektra,seninde iyi dileklerin için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

2009'dan doğum yılını çıkarırsan tam yaşını bulursun. hiç karışık bir durum değil yani. (76'da doğduysan 33 yaşındasın, 34'e daha 1 yıl var).