30 Ağustos 2009 Pazar

canım sıkılıyor....

Canım sıkılıyor.....

a. Bir pazar sabahı Çengel'de kahvaltı edelim dedik, Ramazan'dır çok da dolu değildir diye düşündük ama yine çok çok çok kalabalıktı. Bir yere oturduk ama benim gözüm yandaki masada kaldı. Boşalınca hemen oraya uçtum ama yanımdaki üç erkek benim Panter Emel davranışımı çok kınadılar, beni tanımazlıktan geldiler ve hatta beni "kendilerince" protesto ettiler.

b. Evde sürekli iş var. Bir yeri toplayınca diğer yer dağılıyor. Ben bu toplama işleriyle uğraşmaktan ne kitap okuyabiliyorum, ne de film ve dizi izleyebiliyorum. Ruhum bundan da daralıyor olabilir.

c. Bir sürü ütü var ama yapasım yok. Bitmeleri gerek haftasonuna kalmasın.

d. İzin bitti, işte işler çok. Yeni bir düzen başlıyor. Ben masamı pek hazetmediğim biriyle paylaşmak zorundayım. İşe gidesim yok.

e. İzinde yaparım diye bir sürü şeyi listeledim, yarısı kaldı.

f. Şambrel yine aynı, hiçbir değişiklik yok hatta sanırım gittikçe genişliyor. Vücudumda isyan çıktı da benim haberim mi yok acaba?

g. İki gündür sağ taraftan başım feci ağrıyor. Sedergine üstü novalgin bile iyi gelmiyor. Acaba yarın sedergine, novalgin ve majezik karışımı mı denesem?

h. Hayalimi gerçekleştirebilmem için önümde 14 bin ytl'lik bir engel var. Sevgili bununla ilgili olarak beni dinlemiyor bile. Niye hayaller hayal olarak kalmak zorunda ?

ı. Yaz bitiyor ve ben bu yazdan hiçbirşey anlamadım. Ama haksızlık bu öyle değil mi?

j. Ben de home office istiyorum!!!!!

En iyisi uyuyayım ve yarın yeni bir "To Do List" yapayım.

2 yorum:

zafer dedi ki...

(kediler bıyıkaltı gülerler mi???)Vallahi bu ah'lara vah'lara MART KEDİSİ bıyıkaltı GÜLÜYOR.. :c)

Not:Damlıbayankuş'a kolay gelsin.. :)

Aselban dedi ki...

Sederjin, novaljin, majezik karışımını dene de hastanede ziyaretine gelelim di mi:)Özlediysen ille de mide kanaması geçirmene gerek yok, biz yine de geliriz :)