11 Ağustos 2009 Salı

at last ı'm on holiday


Veeeeee sonunda vakit geldi çattı. Tatile gidiyorum. Sevgili, ben ve karın ve yan bağlarda oluşan şarbrelim, hepimiz bugün dört itibarıyla İstanbul sınırları dışına çıkıyoruz. Şöööle Yunan adalarına kadar uzatanıp Yorgo ve Eleni'ye "eferistapoli" diyeceğiz.
Herşey hazır. Sevgiliyi bekliyorum ama yine geç kalacak ve benim kafadaki telleri attıracak. Neyse neyse bugün tatil!!! sinirleri bir hafta rafa kaldırıyorum.
Kedoşlarım arkada kaldılar, onun için biraz buruğum ama dayılarına emanetler. Bu onlar için daha iyi, bol bol uyurlar işte....

Şimdilik hoşçakalın....Belgeler ve resimlerle haftaya burdayız.


P.S.Zafer bey'ciğim, bunu okursanız eğer, size bir sürü soru hazırlayacağım Yunanistan ile ilgili. Lütfen bu hafta iyi çalışınız.


Sevgiler....

6 yorum:

funda dedi ki...

iyi tatillerrr :)

Aselban dedi ki...

Sevgili gamlı baykuşçuğum, ben bu satırları yazarken sen tatilde olacaksın, sen bu satırları okurken ise ben. Cümlemize iyi tatiller diler, blog alemine katıldığımı bu vesile ile müjdelemek isterim. Verdiğin gaz üzerine www.saatleriayarlamaenstitusu.blogspot.com'u aktif hale getirdim, ziyarete beklerim.

zafer dedi ki...

yorumlar gitmiyor mu?.. Burası biraz tuhaflaşmış sanki..

zafer dedi ki...

Güle güle gidin,güle güle gelin diliyorum..Dönmenizi bekleyeceğim..Haydi bakalım HODRİ'AGORA.." aman hodri'meydan olmayacak mıydı bu? :PP

Yine gitmedi sanırım..Offf

Sndrfknella dedi ki...

Hoşgeldin cicim :)))

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Güle güle diyeceğim ama sondan başa doğru okumaya başldım bloglarını hoşgeldin:))